Після п’ятирічної реконструкції у нашому місті відкривають «Балагур»
Четвер, 20 листопада 2014, 11:17
Чи не кожен тернополянин, проходячи повз затемнені вітрини цього закладу , губився у здогадах: коли ж його відкриють, та у якому форматі він буде працювати.
За словами власників, уже 26 листопада мешканці нашого міста зможуть відвідати «Балагур».
- Наш заклад буде діяти у двох форматах. Верхній зал - кав’ярня - розпочинатиме роботу о 09-ій годині ранку, нижній – ресторанного типу - працюватиме з 12 години дня, - розповіла адміністратор. - Працюватимемо щодня, до 23-ї.
Територія приміщення 535 квадратних метрів вміщує 160 осіб. На двох поверхах розмістилось три зали та декілька кабінок. Практично усі меблі виготовлені з дерева. Зали прикрашають картини та лампи. За словами власників, у розробці дизайну брали участь усією сім’єю.
- Щодо назви, - розповідає власник Володимир Кравець. - Листаючи словника, шукав слово, яке б мені сподобалось. Буквально відразу натрапив на «балагур» - тлумачиться як «жартівник». Воно мені сподобалось.
«Балагур» позиціонуватиме себе як дружній заклад, «ресторан хорошого настрою», де постійних клієнтів дивуватимуть постійними сюрпризами.
- У нас діятиме культурна програма, кардинально інша звичній у Тернополі. Плануємо організовувати не лише музичні виступи, але й мистецькі програми. Для початку хочемо здивувати тернополян виступом ілюзіоністів.
В меню переважатимуть страви української, французької та італійської кухні. Акцент ставиться, звичайно, на українські страви.
До слова, у закладі будуть спеціальні «кабінки», де кожен відвідувач зможе поспостерігати за приготуванням своєї страви по монітору. Робочий процес кухні транслюватиметься безперервно.
З 26 листопада по 17 грудня «Балагур» працюватиме у тестовому режимі. За цей період покуштувати страви можна буде з 50% знижкою.
Урочисте відкриття планується на 17 грудня. Обіцяють багато приємних сюрпризів.
Ну що ж, звучить привабливо.
Оксана Божко