images/stories/logosait_new.jpg

 

Відтепер Тернопіль має екологічний паспорт міста

У Тернополі вийшов із друку екологічний бюлетень «Зелений прорив», який містить актуальну інформацію про екологічний стан у місті, характеристику природних ресурсів і т.д. Працювали над бюлетенем представники управління житлово-комунального господарства спільно з науковою інтелігенцією та громадськістю.

Екологічний бюлетень фактично є методологічною основою для подальших екологічних напрацювань. У ньому вміщена інформація про водні, земельні, лісові ресурси, надра, екологічно небезпечні підприємства, формування екологічної мережі, радіаційної безпеки, моніторинг довкілля, а також схема локальної екомережі та програма охорони навколишнього природного середовища Тернополя.

«Наразі можна з упевненістю стверджувати, що Тернопіль – одне з перших міст України, де розроблено фундаментальну методологічну основу його подальшого екологічного становлення міста, - вказано у передумові від міського голови Сергія Надала. – Такі напрацювання, як екологічний паспорт міста, концепція комплексного озеленення, програма охорони навколишнього природного середовища та схема локальної екологічної мережі є стартовими для «зеленого прориву» нашого міста».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер