images/stories/logosait_new.jpg

 

Надійний спосіб надати вашій ванні нового вигляду

Надійний спосіб надати вашій ванні нового вигляду – реставрація акрилом.

Сьогодні з приводу цієї теми побутує безліч думок. Дехто стверджує, що кращим варіантом буде придбати нову ванну. Інші ж переконують у протилежному. Зрештою, кожен обирає для себе оптимальний варіант, який влаштує у ціновій політиці. Що ж, спробуємо зважити всі за і проти.

Якщо ж ви все-таки наважились придбати нову ванну, то повинні знати декілька важливих нюансів. В першу чергу виникає питання демонтажу. Адже для заміни ванни, стару, насамперед, потрібно від’єднати від сантехніки. Наступним завданням буде демонтаж. Зрозуміло, що виносити ванну вам потрібно буде зі сторонньою допомогою. А якщо ви живете на 9 поверсі? За тією ж схемою нову ванну потрібно доставити до вашого помешкання. Більше того, якщо ви обрали саме цей варіант, будьте готові до затрат. Нова ванна хорошої якості обійдеться вам до 8.000 грн. Додатково, близько 700 гривень, доведеться заплатити майстру.

Якщо ви спробуєте зекономити на покупці, будьте готові, що така ванна прослужить вам досить короткий термін. Мінусом також буде й те, що матеріал, з якого вона виготовлена, не зберігає тепло, а також має здатність прогинатись на дні.


Експерти запевняють, що найкращою альтернативою покупки ванни буде її реставрація. Так ви не лише зекономите кошти, але й час та нерви. Реставрація ванн – відновлення її покриття спеціальними матеріалами досвідченим спеціалістом. Всього лиш за 4 години ваша ванна буде виглядати як новенька. Відновлення ванн виконується за доволі короткий термін методом нанесення акрилу, без демонтажу. Таке покриття має однорідну глянсову текстуру, приємне на дотик, не вбирає бруду і дуже легко миється. Користуватися ванною після реставрації можна уже за 3 дні.

Ну а найприємніший момент це – вартість. Реставрація ванн у Тернополі обійдеться вам від 800 грн. А прослужить нова красуня більше п’яти років.

Детальніше читайте на сайті restavrator.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер