images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернопільських школах проходять навчання з екстреної евакуації

Згідно розпорядження міського голови Тернополя Сергія Надала у школах міста розпочались навчання з екстреної евакуації. Окрім практичних навичок, учням та працівникам загальноосвітніх навчальних закладів надають теоретичні рекомендації як діяти у випадках надзвичайних ситуацій.

«Такі навчання будуть проведені у всіх навчальних закладах міста згідно затвердженого графіку, - розповідає міський голова Сергій Надал. – В Тернополі розроблено комплекс заходів щодо цивільного захисту населення. Сьогодні ми на практиці відпрацьовуємо їх. Під час таких тренувань ми бачимо де є проблеми, що потрібно допрацювати, які приміщення підготувати, де можливо зробити ремонти».

Нагадаємо, цього року на заходи із забезпечення обороноздатності та дотримання громадського порядку у Тернополі передбачено понад 2 мільйони 310 тисяч гривень. Ці кошти будуть спрямовані на забезпечення ремонтно-відновлювальних робіт у бомбосховищах, придбання предметів індивідуального захисту та самооборони, паливно-мастильних матеріалів, засобів медичного призначення.

Міська рада

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер