images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопіллі біометричний паспорт можна оформити вже у 7 територіальних підрозділах міграційної служби

На Тернопільщині оформляти паспорт громадянина України для виїзду за кордон нового взірця почали 12 січня в обласному Управлінні міграційної служби. А впродовж січня міграційники прийняли майже 5 тисяч заяв від громадян на отримання цієї адміністративної послуги.

Зважаючи на неабиякий ажіотаж серед населення, у міграційні службі області доклали чимало зусиль, аби у найкоротші терміни розпочати прийом документів й у інших територіальних підрозділах.

«За погодженням та за сприяння ДМС України в кінці січня почали встановлювати комплекси для оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм інформації. Після консультацій з фахівцями ДП «Українські спеціальні системи» основний масив роботи із встановлення та налаштування нового обладнання виконав головний спеціаліст управління з інформаційних технологій», - повідомив начальник УДМС України в Тернопільській області

Відтак зараз жителі області, для  оформлення закордонного паспорта нового взірця можуть звертатися у  7 територіальних підрозділів міграційної служби за адресами:

У Тернополі:

Бул.Шевченка, 10;

Бул.Петлюри, 6;

Вул. руська, 17;

У Борщові - вул.Франка,10

У Бучачі- вул. Міцкевича, 6

У Кременці - вул. Драгоманова,9

У Чорткові - Горбачевського,5.

 

 

Планується, що в подальшому комплекси для оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм інформації будуть встановленні у всіх районних центрах області. У пергу чергу ця робота здійснюватиметься у найбільш населених територіально-адміністративних одиницях.

Ірина Бойко

головний спеціаліст по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ

УДМС України в Тернопільській області

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер