images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська міська рада шукає талановитих фотографів

Тернопільська міська рада шукає талановитих фотографів для участі у фотовиставці «Мій Тернопіль», яка відбудеться 29 березня в Українському Домі «Перемога». Ідея цього проекту належить учасниці стажування «Школа молодого реформатора» Ользі Мальчик.

Мета фотовиставки - показати сучасний Тернопіль у світлинах, допомогти у реалізації творчій молоді, яка захоплюється фотомистецтвом та розвивати бренд міста. Фотовиставка «Мій Тернопіль» буде мандруючою, а це означає, що її зможуть побачити не лише жителі нашого міста, але й міста-побратими.

Для участі у фотовиставці запрошуються фотографи без вікових та професійних обмежень, яким необхідно з 5 по 20 березня надіслати пропоновані фотографії Тернополя на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Із усіх фото організатори оберуть найкращих 30 робіт, які й будуть представлені на фотовиставці.

Довідкову інформацію щодо проекту «Мій Тернопіль» можна отримати за телефоном 098 81 88 463.

До слова, проект «Мій Тернопіль» - це другий проект, який організовується у рамках програми стажування молоді у органі місцевого самоврядування «Школа молодого реформатора». Перший проект стажери провели до Дня святого Валентина із назвою «Кохання у кожному серці», під час якої усі бажаючі за символічні пожертви могли сфотографуватися біля великого банера із надписами «Бандерівець», «Слава Україні» і т.д. Усі виручені кошти із першої акції були спрямовані на підтримку бійців у зоні АТО.

Міська рада

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер