images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі збудують нову тролейбусну лінію по вул. Бродівської

Нова тролейбусна лінія, яка буде сполучати вул. Бродівську та існуючу тролейбусну мережу, уже незабаром з’явиться у Тернополі.

«Звертаючи увагу на численні звернення тернополян, ми розглядаємо можливість прокладання нової тролейбусної лінії, яка буде сполучати вул. Бродівську з іншими частинами міста, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Наразі ми замовляємо проектно-кошторисну документацію, а після цього будемо знати скільки коштів необхідно для реалізації цього проекту. Якщо у поточному році ми будемо мати достатньо коштів, то одразу розпочнемо будівництво лінії».

Сергій Надал також додав, що у планах міськради максимально забезпечити місто тролейбусним сполученням, щоб цим видом екологічного транспорту могли користуватися усі тернополяни.

Нагадаємо, що за останні три роки у рамках програми «Екологічний транспорт» у Тернополі оновлено 30% тролейбусного парку. Цього ж року планується закупити ще не менше восьми тролейбусів, а також прокласти три нові тролейбусні лінії, щоб сполучити вул. Академіка Корольова - Академіка Сахарова - Романа Купчинського; вул. Протасевича - О. Довженка - Лесі Українки; вул. Бережанська – Лучаківського - С.Будного - Тролейбусна.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер