images/stories/logosait_new.jpg

 

У тернопільських підприємців шахрайським способом виманюють гроші

Останнім часом на мобільні телефони підприємців Тернопільщини надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманити гроші. Зокрема, зловмисники телефонують від імені в.о. начальника Тернопільської ОДПІ Сергія Бабія і вимагають надіслати грошові кошти на конкретний банківський рахунок.

У Головному управлінні ДФС у Тернопільській області офіційно заявляють, що посадові особи органів ДФС області жодних вказівок збирати гроші від свого імені ніяким довіреним особам не давали. Більше того, у ДФС наполегливо радять підприємцям та громадянам бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям та ретельно перевіряти інформацію.

З метою запобігання використання шахраями злочинних схем, попередження фінансових втрат для підприємництва та недопущення можливих проявів дискредитації органів ДФС України, суб’єктам господарювання слід негайно повідомляти про будь-які випадки вимагання грошей на «телефон довіри», який працює щоденно в цілодобовому режимі за номером 23-63-92, а також за номером телефону 43-46-38 або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька,1, каб.705, 707.


Відділ комунікацій Головного управління

ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер