images/stories/logosait_new.jpg

 

Тіна Кароль допомагає Тернопільській міській дитячій лікарні

Відома українська співачка Тіна Кароль передала гематологічному відділенню Тернопільської міської комунальної  дитячої лікарні реагенти для клініко-діагностичної лабораторії та вироби медичного призначення (шприци, катетери, капельниці для хіміотерапії та інше) для дітей з онко-гематологічною патологією на суму понад 73 тисячі гривень. 


Це перша допомога від благодійного фонду  Тіни Кароль «Полюс  тяжіння». Однак, ми надіємося на тісну співпрацю в майбутньому. У п’ятницю нам доставив допомогу від співачки представник цього фонду. Серед необхідних медичних виробів були і подарунки для пацієнтів гематологічного відділення, а це: іграшки, настольні ігри, канцтовари, пазли. Ми дуже дякуємо Тіні Кароль за таку допомогу, вона для нас є дуже важливою, адже усі ми знаємо що у зв’язку з нестабільним курсом валюти ліки дуже подорожчали, а ліки для дітей з онкологією та ематологією є надто дорогими,  - зазначає головний  лікар Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні  Роман Книш.

До слова, ще одна відома співачка уже 3 роки допомагає цьому відділенню. За цей період її благодійний фонд «Промінь Віри» подарував  дитячій лікарні Тернополя медичного обладнання, реагентів та виробів медичного призначення насуму понад 500 тис. грн. Найбільше медики радіють  клітинному аналізатору крові, біохімічному аналізатору крові та ципостіну (апарат для діагностування лейкозних клітин). Усі реагенти та обладнання, які безкоштовно передали співачки допомагають виявити прояви хвороби на ранніх стадіях, що дає більше шансів на швидке одужання маленьких пацієнтів, каже заступник головного лікаря з медичної роботи Тетяна Томашівська.

Представники благодійного фонду «Промінь Віри» постійно цікавляться своїми підопічними, перевіряють використання наданої ними допомоги. А наприкінці квітня і сама маценатка планує навідатися до дитячої лікарні.

На даний момент в гематологічному відділені Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні знаходиться понад 20 пацієнтів, наймолодшому з яких 3 рочки.

www.zdorov.gov.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер