images/stories/logosait_new.jpg

 

У квітні в Тернополі відбудеться відкритий аукціон з продажу старої бруківки

16 квітня о 10 год. у приміщенні Тернопільської міської ради відбудеться відкритий аукціон із продажу бруківки, яку було демонтовано під час проведення ремонтних робіт з вулиць міста. Як зауважив міський голова Тернополя Сергій Надал, проведення аукціону зніме багато питань від тернополян щодо стану бруківки, її зберігання та ринкової вартості.

«У тернополян було багато думок про те, де знаходиться стара бруківка із вулиць міста, на яких ми провели ремонт, а також чутки про високу її вартість, – каже Сергій Надал. – Цю бруківку дуже складно використовувати повторно, адже вона різної форми. Саме тому ми пропонуємо тернополянам взяти участь у відкритому аукціоні з продажу цієї бруківки. Усі виручені кошти будуть направлені на ремонтні роботи у місті».

Організовує та проводить аукціон Тернопільська філія Товарної біржі «Універсальна земельна товарна біржа «Придніпровська».

На аукціон виставлено два лоти:

Лот №1. Базальтова бруківка придатна для повторного використання в кількості 102,38 метрів кубічних.

Лот №2. Базальтовий бутовий камінь-щебінь від бруківки в кількості 343,5 метрів кубічних.

На даний час уся бруківка знаходиться на зберіганні у комунальному підприємстві «Міськшляхрембуд». Оглянути бруківку можна у робочі дні з 9 до 16 год. після попереднього погодження з підприємством. Для цього необхідно зателефонувати за тел.: (097)808-96-77 у всі дні, окрім вихідних.

Кінцевий термін прийняття заяв для участі в аукціоні – три дні до початку його проведення.

Учасники аукціону зобов’язані внести реєстраційний внесок в розмірі 17,00 грн. без ПДВ, а також внести гарантійний (заставний) внесок на рахунок Біржі в розмірі 10% від початкової вартості за наступними реквізитами: одержувач платежу – Тернопільська філія Товарної біржі «Універсальна земельна товарна біржа «Придніпровська», р/р 26008011491306 в Тернопільському відділенні ПАТ «Укрсоцбанк», МФО 300023, Код 37687617.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер