images/stories/logosait_new.jpg

 

Вперше у Тернополі бюджет міста можна побачити у графіках

Тернопіль – одне з трьох міст в Україні, яке бере участь у пілотному проекті «Ініціатива «Відкритий бюджет»» від Міжнародної організації «Інтерньюз Нетворк» та Програми розвитку ООН в Україні.

Завдяки цій ініціативі лише міські громади Тернополя, Івано-Франківська та Житомира безкоштовно отримали он-лайн інструменти для візуалізації та здійснення моніторингу місцевих бюджетів. Відповідно, пересічні тернополяни, зайшовши на сайт міської ради, відтепер можуть ознайомитися з бюджетними показниками міста за 2015 рік у більш зручному і зрозумілому форматі.

«Ми намагаємося зробити бюджет міста більш прозорим і доступним для громади міста, саме тому й беремо участь у проекті «Відкритий бюджет». Адже відтепер тернополяни у зручний для себе спосіб можуть побачити усі доходи міста та на які потреби вони спрямовуються, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Завдяки цій програмі ми налагоджуємо зворотній зв’язок між міською радою та місцевими жителями з метою визначення проблемних питань міста та ефективного їх вирішення».

На сайті Тернопільської міської ради у розділі «Бюджет міста Тернополя» уже розміщено графічне представлення доходів і видатків бюджету на поточний рік. Городяни можуть у вільному доступі ознайомитися з візуалізацією бюджету та надавати свої пропозиції щодо їх удосконалення, надіславши листи на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер