images/stories/logosait_new.jpg

 

Юні тернополяни навчались мистецтву писанкарства

Ось і закінчився курс великодніх майстер-класів « Намалюю писаночку» . В рамках підготовки до пасхальних свят діти та дорослі відновлювали стародавню традицію, вчилися розмальовувати великодні яйця, виготовляти воскові свічки та розмальовувати пасхальні рушнички разом майстрами  з Громадської організації « Молода просвіта» та Творчої майстрні « Арт- колесо». Навчалися діти та дорослі з 16 березня по 10 квітня в рамках школи писанкарства «Намалюю писаночку» що проходила на вулиці Й. Сліпого 3 в Мистецькій студії подарунків.


В загальному більше 50 дітей прийняло участь у курсі майстер класів « Намалюю писаночку», а можливість взяти урок писанкарства отримало близько 1000 дорослих та дітей ,  зокрема і  діти позбавлені батьківської опіки з дитячого будинку Малютка, сиротинці та інтернатів Гримайлова, Бережан,  і навіть з Білої церкви.

Разом з досвідченими майстрами можна було навчитися з легкістю малювати писанки в різноманітних техніках таких як крапанка, писанка традиційна та травління в  оцті. А також, зробити приємні подарунки до свят рідним та близьким, власними руками під час занять з хенд- мейду!

Організатори – Творча Майстерня «Арт-Колесо», Молодіжний центр праці та ТОО ВМГО «Молода Просвіта» висловлюють
подяку Управлінню у справах сім'ї, молодіжної політикиспорту Тернопільської міської ради Подоляни, ТМ «Добре яйце», ГО « Дієва Молодь», ТМ « Молокія» , Агрохолдингу « Мрія» за підтримку і сприяння.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер