images/stories/logosait_new.jpg

 

Орієнтуємо молодь на сучасному ринку праці

У сучасному суспільстві молодь становить окрему частину ринку праці. З одного боку, молоді люди більш мобільні, відкриті, готові до змін, а з іншого – учорашнім випускникам не вистачає відповідного професійного досвіду, щоби на рівні з іншими боротися за ту чи іншу посаду. Роботодавець хоче бачити на робочому місці людину, яка має відповідні знання та навики.

Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у повсякденній роботі намагаються убезпечити молодь від безробіття.

Провідним фахівцем з профорієнтації Аліною Грицаєнко був проведений профінформаційний семінар «Молодь на ринку праці» із студентами Центру професійно-технічної освіти №1 м. Тернополя.

«Володіння стратегією пошуку роботи - вдалий крок для кожної молодої людини на шляху до її отримання» - наголосила Аліна Грицаєнко. Під час заходу присутніх було проінформовано про ситуацію на ринку праці України, послуги, які надає служба зайнятості. Крім того, молоді люди на семінарі дізналися як оволодіти навичками ефективного пошуку роботи із використанням різних джерел інформації.  Слухачі дізнались про особливості написання презентабельного резюме шукача роботи.

У народі недарма кажуть: «Що посієш, те й пожнеш», тому молодь повинна проявляти активність, дбати про високу професійну кваліфікацію та займатися самоосвітою, - порадила присутнім провідний фахівець з профорієнтації Тернопільського МРЦЗ Грицаєнко Аліна.

Фахівці служби зайнятості сподіваються, що почута інформація не залишиться поза увагою молодих людей і в майбутньому вони вийдуть на ринок праці досвідченими претендентами на вільні робочі місця.

 

 

Відділ активної підтримки безробітних Тернопільського МРЦЗ

Провідний фахівець з профорієнтації Грицаєнко А.Г.

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер