images/stories/logosait_new.jpg

 

Викрили кишенькового злодія, який промишляв у маршрутках

zlodiiУ вчиненні крадіжок співробітники Кременецького райвідділу міліції підозрюють 42-річного жителя Тернополя. Злодій промишляв в громадському транспорті та обкрадав жіночі сумочки.

Підозрюваний вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронці – був судимий за майнові злочини. Аби не привертати до себе уваги, тернополянин їздив вчиняти крадіжки до райцентру Кременець.

Діяв дуже обережно. Уважно придивлявся до своїх жертв, вичікував підходящий момент. Зловмисник так спритно робив свою справу, що потерпілі навіть нічого не помічали.

Від любителя легкого заробітку потерпіла 34-річна кременчанка. З її сумки він поцупив гаманець в якому було більше п’ятисот гривень та 200 доларів. Ще однією жертвою кишенькара стала 29-річна жінка. У неї він вкрав майже дві тисячі гривень.

Злодія-гастролера викрили оперативники Кременецького райвідділу міліції. Відносно підозрюваного відкрито кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 2 статті 185 ККУ – крадіжка.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

dosie102.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер