images/stories/logosait_new.jpg

 

Пізнавальна та захоплююча зустріч школярів із міліціонерами…

Незабаром у школах розпочнуться канікули. Діти заполонять двори, дитячі майданчики та вулиці. Юні дослідники світу будуть насолоджуватися відпочинком та випробовувати себе в різних життєвих ситуаціях без нагляду дорослих.  А щоб випробування «на міцність» не закінчилися для когось трагічно, працівники Управління Державної служби охорони при УМВСУ в Тернопільській області намагаються відвідати школи та поспілкуватися з учнями, ажде, як відомо, злочин краще попередити, ніж розкривати.

 

Зустріч, котру днями організували працівники ДСО у спеціалізованій школі II-III №29 з поглибленим вивченням іноземних мов, була сприйнята дітками з ентузіазмом. Школярі з неприхованою цікавістю оглядали людину у формі та захоплено слухали розповідь про роботу правоохоронців. Зокрема, довідалися, як правильно поводитися на вулиці з незнайомими людьми, як уникати небажаних ситуацій тощо.

Під час зустрічі діти задавали численні запитання, на котрі отримали відповіді. Особливе захоплення викликало наочне представлення засобів захисту та затримання (бронежилет, шолом, кийок гумовий ПР-73, наручники, навчальні зразки зброї).

Сподіваємося, учні зрозуміли, що міліція є каральним органом лише для тих, хто порушує закон, скоює злочин. А для чесних, законослухняних громадян правоохоронці- рятівники, завжди готові прийти на допомогу й захистити від злочинних проявів.

УДСО при УМВСУ

в Тернопільській області

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер