images/stories/logosait_new.jpg

 

До Тернополя із зони АТО повернулися півсотні працівників міліції

Теплу зустріч влаштували міліціонерам, які понад місяць несли службу в зоні антитерористичної операції. З поверненням захисників вітали керівництво обласної міліції, колеги, товариші, рідні та близькі.

- Особовий склад сумлінно виконав поставленні завдання та повернувся додому в повному складі, – відзвітував присутнім начальник управління кадрового забезпечення Василь Крайник, який супроводжував правоохоронців із зони АТО.



На сході співробітники тернопільської міліції несли службу на блокпостах, охороняли громадський порядок у населених пунктах, підконтрольних українським військовим. Тернополяни допомагали колегам із місцевих райвідділів міліції розкривати злочини, вилучали з незаконного обігу зброю та боєприпаси. Завдяки проявленій пильності нашим бійцям вдалося затримати декількох осіб, яких підозрюють у співпраці з сепаратистами.

З квітами, синьо-жовтими кульками зустрічали захисників. Рідні не стримували сліз.

У пенсіонера ОВС Михайла Смаля подвійна радість – зі сходу повернулися двоє його синів.

- Дуже важко було пережити цей період, - не приховуючи хвилювання, зізнається чоловік. - У нас одразу обидва сина поїхали захищати Батьківщину. Молилися за них, за усіх наших захисників, щоб повернулися додому живими.

Бійці теж радіють зустрічі з рідними, коханими, дітьми. Як кажуть, найважче для них –розлука з близькими.

Правоохоронцям надали короткострокові відпустки для відпочинку та відновлення сил у родинному колі. Після цього вони повернуться до виконання своїх службових обов’язків на місцях.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер