images/stories/logosait_new.jpg

 

Міжнародний музичний фестиваль «Файне місто» відбудеться у Тернополі втретє

3-5 липня наше місто відвідають більше 60 музичних гуртів. Крім українських виконавців на фестивалі відіграють гурти з таких країн, як Австралія, Франція, Швеція, Австрія, Польща, Грузія, Росія, Білорусь, пише сайт Культурно.

Цьогорічний фестиваль вражає своїми масштабами, відмінним поєднанням якісної музики та емоційного заряду. Серед українських учасників на сцені відіграють відомі Скрябін, Бумбокс, Brutto, The Hardkiss, O.Torvald, Табула Раса, Фіолет, Тінь Сонця, Тостер, Роллікс, Jinjer, Один в Каное, Vivienne Mort та інші.

xWR8d2ntOYE1

«Файне місто» — єдиний фестиваль, який встиг домовитися з гуртом Скрябін про виступ у фестивальному сезоні 2015.

  • З дозволу рідних, музикантами гурту Скрябін та друзями Андрія, було вирішено зібратися на фестивалі для того, щоб відіграти концерт пам’яті Андрія Кузьменка, — кажуть організатори — Тож ми вважаємо, що справи, які не завершив Андрій, повинні бути доведені до кінця, а його пісні й надалі повинні звучати на великих концертних майданчиках. Це буде виступ-шана великій Людині, яка змінювала своїми піснями свідомість мільйонів, дарувала їм любов, сміх і просту людську дружбу.

skriabin-672x450
Не менш відомий київський гурт Бумбокс відсвяткує на фестивалі 10-ту річницю творчої діяльності.
Впродовж всієї біографії «Бумбокс» дали 700 концертів по всьому світі, випустили 5 офіційних альбомів, написали музику до кількох фільмів та серіалів.1425125089_bumbox

Вперше серед українських фестивалів до Тернополя завітають офіційні триб’ют-гурти, які мають право виконувати кавери легенд світового року таких,  як АC/DС, Rammstein, Metallica, Scorpions, Iron Maiden, Sum 41.

Окрім цього на відвідувачів фестивалю чекають мистецькі студії просто неба, боді-арт і татусалони та безліч інших активітетів.

На території фестивалю буде розміщене наметове містечко, забезпечене питною водою і дровами, яке цілодобово знаходитиметься під належною охороною. Також будуть діяти вело- та автопарковка,прокат велосипедів.

ppFbeMHHVUw

Фестиваль «Файне Місто» —  буде проходити на території міжнародного аеропорту «Тернопіль», в селі Смиківці, яке знаходиться всього в 5-ти кілометрах від Тернополя в напрямку Хмельницького (траса E-50), що сприяє зручному та легкому добиранню на фестивальну територію.

На сайті фестивалю пишуть, що квитки продають лімітованими партіями. Наразі доступні вартістю від 460 грн.

Фото з офіційної сторінки фестивалю

Програма

program_all3

CVJKW0lR3T4dzkHxGcO2sQvwQ6Sj_rrl4AFX9Cp3pzAg (1)


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер