images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі провели спортивні естафети

Основне завдання, яке стоїть перед вчителями та батьками - виростити здорове покоління. Нажаль, сучасні діти надають перевагу сидінню перед комп’ютером або телевізором,  ніж активному відпочинку на вулиці. Саме тому, наші діти уже з ранього віку мають проблеми із здоров'ям.

19-20 травня на майданчику по вулиці Миру, 4 працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення міської ради провели для дітей молодшого шкільного віку спортивні естафети.  Адже найбільшу користь для зміцнення здоров’я та загартування дітей мають ті фізкультурні свята, які проводяться на відкритому повітрі.

Діти із захопленням брали участь у змаганнях, підтримували свою команду, раділи перемозі, та головне  - весело і активно відпочивали. Таку альтернативу проведення дозвіля працівники центру хочуть запроваджувати  і на інших спортивних майданчиках міста Тернополя.

Усім відомо, діти  - майбутнє держави, і ми, дорослі маємо піклуватись про їх  здоров‘ я, формуючи у дітей такі  життєві цінності, як здоровий спосіб життя та активний відпочинок.




Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер