images/stories/logosait_new.jpg

 

На фестиваль у Бережанах запустять спеціальний дизель-поїзд

31 травня — 1 червня тернополян запрошують на дитячий фестиваль, що відбудеться у Бережанах. “Бадяка-маняка — літературний фестиваль для дітей в рамках соціо-культурного проекту «Вся Україна Читає Дітям» («All of Ukraine Reads to Kids»).

А поки малеча відпочиватиме, на батьків чекає не менш цікава програма. Для тих, хто добиратиметься з Тернополя, організатори запускають спеціальний дизель-поїзд. 


  • Виїзд з Тернополя до Бережан у неділю о 11:00 із залізничного вокзалу.
    З Бережан до Тернополя — о 23:00.
    Ціна в обидві сторони — 50 гривень (учням та студентам 25). Перевезення велосипедів — безкоштовно.

    Музичний супровід подорожі забезпечить химерна формація з Івано-Франківська Пенсія (колишні учасники Перкалаби та Придатків).

    Також діє чудова економ-пропозиція для тернополян — квиток+трансфер за 85 гривень. Скористатися цим можна у Коза Барі до суботи включно.

    Увага! Трансфер діятиме виключно на цей фестивальний поїзд, тим хто лишається на нічну програму, доведеться подбати про добирання самотужки (варіантів безліч).


У програмі:

  • Фестиваль для дітей «БадякаМаняка» – літературні читання, квест, змагання, презентації, плетіння, малювання тощо. Це буде найбільше дитяче свято на території Тернопільщини, ще й спеціально приурочене Дню захисту дітей.
  • Духовно-культурна програма – відкриття виставки давніх фотографій та підсвітлення старовинної фрески у костелі Святої Трійці при замку (ХVI ст..), створення артінсталяції на стінах костелу.
  • Літературна програма за участі білоруських та українських авторів: Тарас Прохасько, Григорій Семенчук, Юрій Завадський, Юрій Матевощук, Микола Шпаковський, Тарас Волинець.
  • Музично-розважальна програма для усіх – виступи гуртів Гич оркестр (Львів); Zapaska (Кам’янецьПодільський); Тік Тu (Тернопіль), Марина Круть project (Хмельницький) та Grisly Faye (Київ).
  • Вечірка електронної музики (DJ TOne, DJ Golets та інші)

    Детальніше http://vk.com/koza_play_01 або https://www.facebook.com/events/1430130167294980
    .



    Джерело: Культурно




Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер