images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільщина обрала переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості

За доброю традицією з метою вивчення та розуміння підростаючим поколінням ролі та значення податкових та митних платежів у житті держави і суспільства, виховання податкової культури у школярів та ознайомлення їх із професією фахівця податкової та митної справи за ініціативи Державної фіскальної служби України для талановитих дітей України проводиться Всеукраїнський конкурс дитячої творчості, який проходить у три етапи.

Цьогоріч до Головного управління ДФС у Тернопільській області для участі у регіональному рівні надійшло 77 робіт переможців I етапу конкурсу, що проводився в містах та районах області, зокрема, 30 художніх робіт, 32 роботи у напрямку «Літературні твори» та 15 робіт, створених за допомогою комп’ютерної графіки.

Творчість молодих талантів оцінювало конкурсне журі, до складу якого увійшли заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області Сергій Господарик, перший заступник начальника Тернопільської митниці ДФС Оксана Антонович, а також письменники, представники культури, громадських установ, обласних організацій, Національної спілки художників, фахівці центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

Переможцями обласного етапу конкурсу у напрямку «Художні твори» у першій віковій категорії стали Філіпчук Анастасія (I місце), Зубкевич Дарина (II місце) та Стахів Андріана (III місце), у другій віковій категорії – Колісник Катерина (I місце), Суль Христина (II місце) та Кужиль Назар (III місце). Серед робіт комп’ютерної графіки у першій віковій категорії перемогу здобули Підлатюк Денис (I місце), Стець Тетяна (II місце) та Барановська Вероніка (III місце), у другій віковій категорії – Гречка Уляна (I місце), Козак Оля (II місце) та Задерейко Надія (III місце). У напрямку «Літературні твори» у першій віковій категорії перше місце дісталося Осташук Тетяні, друге – Демчану Дмитру, третє місце посіла Тетеря Ірина, у другій віковій категорії переможцями стали Таньовська Оксана (I місце), Грабчук Віра (II місце) та Добровольська Оксана (III місце). Надалі роботи переможців будуть направлені до Києва для участі у третьому етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини».

Головне управління ДФС у Тернопільській області вітає лауреатів Всеукраїнського рівня з перемогою та бажає їм подальших успіхів та наснаги.


Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер