images/stories/logosait_new.jpg

 

Держохоронці затримали крадія за «роботою»

У Тернополі працівники Державної служби охорони затримали чоловіка під час скоєння ним крадіжки з продуктового магазину.

Сподіваючись на велику «здобич», крадій проник до магазину, обладнаного сигналізацією, і, як наслідок, замість легкої наживи здобув можливість в черговий раз опинитись на декілька років за гратами.

Сигнал «Тривога» надійшов на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при УМВСУ в Тернопільській області близько п’ятої години ранку з магазину, що розташований у районі масиву «Новий світ». Черговий наряд відреагував миттєво і вже через кілька хвилин прибув на місце виклику.

Під час зовнішнього обстеження було виявлено прорізану бокову стіну продуктового магазину, через яку і проник злочинець. Затриманим виявився раніше засуджений 56-річний місцевий мешканець, який вже 32 роки відбув у місцях позбавлення волі. Цього разу мужчина спокусився на продути харчування, алкоголь, тютюнові вироби, а також грошові кошти, які вилучив з касового апарату.

Своєї вини чоловік не заперечував, пояснюючи вчинок безробіттям. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального Кодексу України. Тепер замість «легкого» заробітку найближчі три роки може провести за гратами.

«Тепер я розумію, - говорить власник магазину, - наскільки правильним було рішення обладнати магазин сигналізацією. В будь-якому випадку збитки від крадіжки були б набагато більшими, аніж вартість встановленого охоронного обладнання».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер