images/stories/logosait_new.jpg

 

Відомий австралієць та легенда світового року Дейв Еванс виступить у перший день фестивалю «Файне Місто»

Вже завтра, 3 липня, у Тернополі розпочинається міжнародний музичний фестиваль «Файне Місто». Зараз там монтують фестивальні сцени та приймають перших відвідувачів. Відкриття фестивалю відбудеться о 14.00. Вхід на територію концертних майданчиків відчиниться на годину раніше, пише сайт Культурно.

У п’ятницю працюватимуть три сцени. На Dark stage виступатиме Тостер, Skinhate, Braincoats, Ebola, Ratbite, Scratch The floor. Серед представників Light сцени можна буде почути таких музикантів, як Pianо,Один в каноє, Zapaska, Гапочка та інші.

Родзинкою дня стане трибют сцена, де переспівають кавери відомих гуртів таких, як AC/DC, Rammstein, Metallica, Scorpions, Iron Maiden та інші. Усі триб’юти перелічених гуртів, які співатимуть кавери, мають офіційне право на виконання пісень легендарних зірок рок-музики.

У кінці дня виступить перший вокаліст рок-групи AC/DC 61-річний австралієць Дейв Еванс.

Для комфорту відвідувачів щодня курсуватиме фестивальний автобус з Тернополя (від Збаразького кільця, що біля проспекту Степана Бандери у напрямку Підволочиського шосе) до фестивальної території, і в зворотному напрямку з періодичністю 20-30 хвилин. Різні варіанти доїзду на територію фесту на сайті події: fainemisto.com.ua/way

Деталі організації розваг і побуту «Файного Міста» можна знайти на карті фесту: fainemisto.com.ua/map. Придбати квитокkasa.in.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер