images/stories/logosait_new.jpg

 

Реконструкція площі Героїв Євромайдану триватиме до Дня Незалежності

Днями розпочнеться реконструкція площі Героїв Євромайдану, роботи на якій триватимуть до Дня Незалежності. Тут планують облаштувати відпочинкову зону, встановити монументальний пам’ятник Героям «Небесної сотні», відремонтувати комунікації та дорогу.

«Дану ділянку ніхто не ремонтував більше 30 років, тут знаходяться торгові місця, інша частина у занедбаному стані. Тому ми хочемо реконструювати дану територію, адже теперішній вигляд площі не гідний тих імен, яких ми вшановуємо, - каже міський голова Сергій Надал. – Було б добре завершити до Дня Незалежності також і пам’ятник Героям Небесної сотні, проте ми хочемо до цього часу хоча б закласти основу. Проект пам’ятника замовлено, рахунок для збору благодійних коштів відкритий. Ми встановимо пам’ятник у залежності від того, наскільки швидко вдасться зібрати кошти, тому закликаємо усіх тернополян долучитися до цієї справи».

Нагадаємо, що на площі Героїв Євромайдану буде встановлено пам’ятник Героям «Небесної сотні», який переміг у бліц-конкурсі - це робота скульптора, Заслуженого художника України Романа Вільгушинського та Заслуженого архітектора України Івана Жовнича.

Кошти можна перерахувати із призначенням платежу «На спорудження пам’ятника Героям «Небесної сотні»за наступними реквізитами:

p/p 35425305048629

банк ГУДКСУ у Тернопільській області

МФО 838012

ЄДРПОУ 02230572

46001 м. Тернопіль, б-р. Т.Шевченка,1

Тел. (0352) 42-06-72.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер