images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі - семінар для учасників АТО

У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар для військовослужбовців та демобілізованих учасників АТО, на який також були запрошені представники ГО «Об’єднання «Самопоміч» та ТОВ «Максима-Т».

Заступник начальника відділу активної підтримки безробітних МРЦЗ Галина Приступа ознайомила учасників заходу зі спектром послуг служби зайнятості; розповіла про допомогу в пошуку роботи та джерел вакансій, написання резюме, організацію співбесід з роботодавцями; поінформувала про можливості отримати профдіагностичні консультації та психологічну підтримку, взяти участь у семінарах, ярмарках вакансій, зустрічах з роботодавцями, проходження професійної підготовки або перепідготовки, підвищення кваліфікації, про сприяння у відкритті власної справи, участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.


Представник ГО «Об’єднання «Самопоміч» Віталій Фидрин розповів демобілізованим чоловікам про надання їм безкоштовної правової допомоги та зазначив, що новим напрямком діяльності організації є сприяння у направленні на безкоштовне навчання осіб зі статусом учасника бойових дій у Литовську республіку. «Ми зацікавлені у прийнятті на роботу демобілізованих учасників АТО на посади: охоронник, електромеханік з ліфтів, інженер-електроннік, електромонтер охоронно-пожежної частини. Пропонуємо постійну роботу зі стабільним доходом», - наголосив представник ТОВ «Максима-Т» Василь Чуйко.


Усі учасники семінару отримали інформаційні пам’ятки з практичними порадами з питань професійної, соціальної, медичної та психологічної допомоги.
Загалом у заході взяли участь 11 демобілізованих учасників АТО.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер