images/stories/logosait_new.jpg

 

Дворовий футбол рулить!

Усім відомо, щогра у футбол,як і будь-який активний вид спорту, сприяєзміцненню фізичного, психічного, духовного та соціального здоров’я, розвитку основних фізичних якостей та рухових здібностей у підростаючого покоління. Такий спосіб оздоровлення для дітей не тільки корисний, а й цікавий, якщо організовувати  турніри з дворового футболу між мікрорайонами або вулицями міста, пише Моя газета

11752107_1454307841537047_1733063047_o

Таке завдання взяли на себе працівники Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. 21 липня вже вдруге  було проведено турнір на спортивному майданчику по вул. Вербицького, 6 між  трьома  командами :«БАМ» з мікрорайону«Сонячний» , «Нива-2» з «Канади» та  приємною несподіванкою стала участь команди «Чернівецька» відповідно з вул. Чернівецької, яка відгукнулась на оголошення в соцмережах.

Турнір вдався на славу, діти та підлітки нашого міста показали чудову фізичну підготовку, безкомпромісність у веденні боротьби, толерантне ставлення до супротивників. У напружених змаганнях перше місцевиборола команда”БАМ”, друге посіла –«Чернівецька»,третє – «Нива-2».

Усім юним футболістам  були вручені подарунками від постійних партнерів ТМ «Рудь» та ТМ «ТерА».

На таких турнірах наші діти готуютьсявиступати не тількиза честь своєї вулиці, мікрорайону, але й захищати честь м. Тернополя на змаганняхвищогорівня.

Любителі футболу, слідкуйте за нашими оголошеннями, приймайте участь у турнірах,і хороший приплив позитиву ми вам гарантуємо!!!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер