images/stories/logosait_new.jpg

 

Калуський льодовий палац відновить роботу в серпні

Після місячної перерви, викликаної головним чином літніми канікулами в дітей, Калуський льодовий палац знову функціонуватиме в звичному режимі. Минулого понеділка тут розпочали заливати льодовий майданчик для катання на ковзанах.

За словами директора цієї спортивної арени Євгена Геренди, процес облаштування льодового покриття триватиме 4-5 днів, оскільки швидше домогтися ідеального стану катка проблематично. Та й якість штучного льоду, його періодичне очищення за допомогою спеціальної машини мають неабияке значення для надання спортивно-оздоровчих послуг, пов’язаних з масовим катанням на ковзанах, проведенням у льодовому палаці тренувальних занять хокеїстів, фігуристів, різних святкових заходів, спортивних змагань тощо.

"Відновити роботу льодової арени плануємо з 3 серпня, - говорить Геренда. - Саме цього дня за попередньої домовленості з дирекцією Одеської СДЮШОР до Калуша має прибути група юних фігуристів на навчально-тренувальні збори. Одесити і минулого року займалися в Калуші. Фігуристи були задоволені і нашим льодом, і умовами, створеними для тренувальних занять та тимчасового проживання в місті".

Євген Геренда також зазначив, що дещо пізніше очікується приїзд до Калуша на збори юних хокеїстів з Новояворівська Львівської області.


За матеріалами: sport.if.ua
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер