images/stories/logosait_new.jpg

 

Патріотичний марафон триває

Продовжується  дитячо-юнацький марафон «Я- українець, я-патріот», присвячений новітнім героям України до Дня Незалежності. 30 липня  працівники Тернопільської обласної бібліотеки для дітей передали естафету бібліотеці для дітей №5 , що на вул. Стуса, 4.

Нагадуємо, що організаторами цього патріотичного марафону є Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту.

Серію  майстер-класів «Квітка миру і надії» з виготовлення паперових квітів кольорів національної символіки в техніці орігамі планується провести впродовж місяця в усіх бібліотеках для дітей  та молоді міста Тернополя.

Учасники майстер-класів також запрошуються до підготовки та проведення флешмобу «Героям слава» та благодійного дитячого ярмарку виготовлених квітів, які проходитимуть 24 серпня в День Незалежності.Усі зібрані кошти будуть передані Логістичному центру допомоги бійцям АТО на потреби наших воїнів-захисників.

Запрошуємо усіх, від дитини до дорослого, долучитися до спільної справи - допомогти  захисникам нашої Вітчизни, новітнім героям України. Тільки гуртом ми переможемо!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер