images/stories/logosait_new.jpg

 

Дворові олімпійські ігри розпочато

14 вересня 2015 року на універсальному спортивному майданчику по вулиці Пилипа Орлика відбувся перший турнір з футболу в рамках «Дворових Олімпійських ігор». Організували захід для юних футболістів працівники КО « Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради. Такі заходи проводяться з метою: популяризації здорового способу життя, а також пропоганди ідей Олімпійського руху.

Участь у турнірі взяли три команди мікрорайону «Дружба»: «12 школа», «Барселона» та «»Дружба». Незважаючи на запеклу боротьбу, на майданчику панувала взаємна повага, адже це притаманно олімпійським іграм.

За підсумками зіграних матчів, що проводилися за коловою системою, перемогу здобула команда «12 школа», відповідно, друге місце посіла – «Барселона», третє – «Дружба».

Учасників нагородили грамотами від Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та золотими шоколадними медальками.

Крім футбольних турнірів в рамках «Дворових Олімпійських ігор» планується проведення вікторин та майстер-класів. Слідкуйте за оголошеннями та беріть участь у цікавих заходах. До скорих зустрічей на спортивних майданчиках!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер