images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі проводять вікторини «Історія олімпійського руху»

На універсальних майданчиках нашого міста для юних тернополян працівники КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради проводять вікторини «Історія олімпійського руху» у програмі заходів «Дворові Олімпійські ігри». Метою даного проекту – є ознайомлення з історією виникнення Олімпійських ігор, як змагань з різних видів спорту, популяризація ідей Олімпізму та пробудження інтересу до самостійної спортивної діяльності дітей на прикладі відомих спортсменів, що здобули олімпійські нагороди.

Пізнавальні вікторини уже відбулись: 23 вересня на універсальному спортивному майданчику по вулиці Старий ринок, 2-5; 24 вересня - на бульварі Данила Галицького, 28; 25 вересня - Вербицького, 6 .

Спочатку діти прослухали цікаву розповідь про зародження Олімпійських ігор у Стародавній Греції, про те, як ці ігри стали міжнародними спортивними змаганнями, про відомих спортсменів, що досягли «Олімпу». Потім учасники давали відповіді на запитання, таким чином закріплюючи отриманні знання.

За підсумками вікторини найерудованіші учасники були нагородженні значками Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України та призами від постійного партнера ТМ «Ласунка».

Крім освітньої мети , переконані організатори, такі заходи мають викликати інтерес дітей до спорту вцілому, стимулювати бажання вести здоровий спосіб життя, як запоруку успіху у всіх починаннях.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер