images/stories/logosait_new.jpg

 

Тонкощі командної гри від Сергія Атласюка

12 жовтня на універсальному майданчику по вулиці Пилипа Орлика відбулось уже друге відкрите тренування з Сергіем Атласюком, бронзовим призером Чемпіонату Європи серед студенських команд, бронзовим призером Чемпіонату України серед команд Другої ліги, багаторазовим чемпіоном області, гравецем ФК «Тернопіль». Цього разу займались юнаки віком 14-15 років.

«Під час тренування юнаків віком 10-12 під керівництвом С.Атласюка, до мене звернулись учасники турніру «Кубку Дружби», з проханням організувати тренування для них. Навіть прохолодна погода не стала перешкодою заняттю з професіоналом. І вони всі як один прийшли на майданчик», – розповідає Оксана Слободян, провідний фахівець Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення.CIMG1499

Програма тренувань, складена Сергієм, включала вправи, які удосконалюють уміння: жонглювання м’ячем ногою та головою; маневрування на полі («відкривання» для прийому м’яча); різні способи ударів по м’ячу, зупинок, ведення, в залежності від напрямку, траєкторії та швидкості руху м’яча. Також були підібрані вправи для воротаря: ловіння, відбивання, переведення м’яча без падіння та в падінні; вибивання м’яча ногою з землі, з рук на дальність і точність. Тренер поділився тонкощами командної гри.

Закріпити набуті та удосконаленні вміння юні футболісти змогли у матчі з відомим спортсменом.CIMG1501

«Говорять, що школа – другий дім, а для мене – футбольне поле. Кожне тренування наближує мене до здійснення заповітної мрії – стати професійним футболістом», – ділиться враженнями Євген Галушка, нападаючий команди «Динамо», яка є переможцем турніру «Кубку Дружби».

Організатор заходів на універсальних спортивних майданчиках є КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спору Тернопільської міської ради.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер