images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі урочисто відкрили оновлений бульвар Куліша

14 жовтня відбулося офіційне відкриття оновленого бульвару Куліша на масиві «Сонячний». Участь у відкритті взяв очільник Тернополя Сергій Надал та мешканці прилеглих будинків.

Бульвар Куліша – один із найбільших об’єктів, які були реконструйовані цього року. Нагадаємо, що на цьому ж масиві наприкінці серпня відкрили також оновлений бульвар Дмитра Вишневецького.

«Роботи із реконструкції бульвару Куліша уже завершені, зокрема тут відремонтовано пішохідні ділянки, облаштовано два дитячі майданчики та спортивну зону із силовими тренажерами. Адже поруч розташовано багато будинків та ще й дві школи, тому і дорослі, і діти зможуть тут проводити вільний час», - розповідає Сергій Надал.

До слова, ще ремонтується ділянка у напрямку вулиці Симоненка, яка примикає до площі. Та на бульварі Куліша, на численні прохання тернополян, триває ремонт заїзду, де уже вкладено нижній шар асфальту, а найближчим часом буде облаштована екопарковка. Окрім того, очільник Тернополя зауважив, що наступного року заплановано відремонтувати прилеглі до бульвару двори.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер