images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі презентували набір до патрульної поліції

До Тернополя на презентацію нової патрульної поліції прибули радники міністра МВС Михайло Апостол, Іван Стойко, начальник департаменту патрульної служби МВС Олександр Фацевич.

Урочисте дійство відбувалося в Українському домі «Перемога». Побачити, як виглядають нові патрулі, прийшли багато тернополян, адже зі Львова прибув «десант» поліцейських. Молоді люди із задоволенням спілкувалися з тернопільською молоддю, розповідали їм про службу і робили фото на згадку.

Центр прийому на службу до патрульної поліції розпочав роботу о дев’ятій годині ранку. До моменту урочистої презентації подали письмові та онлайн заяви майже три сотні кандидатів.

Серед тих, хто прагне змін в правоохоронній системі – житель Бережанщини Михайло Багрій. Молодий чоловік працевлаштований – обіймає посаду в райдержадміністрації, проте каже, що прагнення змін підштовхнуло його зробити вибір на користь патрульної поліції. Пробував свої сили у столиці, коли там стартував набір до нової служби, проте згодом вирішив бути ближче до рідного дому і став одним з перших кандидатів у Тернополі.

Нагадуємо, прийом анкет триватиме до 4 листопада. Центр прийому працюватиме щоденно крім вихідних з 9.00 до 18.00. Подати заяву можна і в онлайн режимі за адресою www.mvs.gov.ua. Детальніше дізнатися про умови набору до нової патрульної поліції можна за телефоном «гарячої лінії» — (0352) 40-24-42.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер