images/stories/logosait_new.jpg

 

Успіх юних спортсменів

Протягом двох днів -10 та 11 жовтня- на голубих доріжках басейну Чернівецького спорткомплексу «Титан» змагалися наймолодші вихованці відділення плавання КДЮСШ №1 м. Тернополя. Юні тернополяни брали участь у регіональному юнацькому турнірі з плавання, приуроченому Дню міста Чернівці, де показували свою майстерність, витривалість, технічну підготовленість та вміння вболівати за друзів та радіти не лише своїм, а й їхнім перемогам.

DSC_8031

Участь у турнірі брали команди з міста Рівного, Чернівців та Тернополя. 9-річні дівчатка та хлопчики долали справжні «дорослі» дистанції-а саме 100 метрів обраним стилем та 100 метрів комплексним плаванням та брали участь у естафетах.

Три золотих, одна срібна та три бронзові медалі національного олімпійського комітету України стали здобутком юних тернопільських плавців, а виконання вихованцями спортивних розрядів стало справжнім святом для тренерів, які щиро раділи успіхам дітей.

Крім того тернополяни у складі команди зайняли ІІ місця у комбінованій естафеті серед хлопчиків та дівчат, естафеті вільним стилем змішаній та естафеті вільним стилем серед хлопчиків та дівчат.


Контактна особа: директор КДЮСШ№1 Катерина Барабаш,28-1080.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер