images/stories/logosait_new.jpg

 

Першачків вчили правильно харчуватися

Основи правильного харчування у підростаючого покоління формувати потрібно як найшвидше. Тоді можна виховати свідоме ставлення до власного здоров’я, орієнтування на здоровий спосіб життя, як запоруки успіху у всіх починаннях.

Для дітей молодшого шкільного віку важливим є усвідомлення впливу харчування на їх самопочуття. «Хороша їжа – хороший настрій», так називався захід, що відбувся 16 жовтня у Тернопільському навчально-виховному комплексі № 7, у якому взяли участь близько 50 першокласників.CIMG1694

Метою заняття було у ненав’язливій спосіб вчити дітей правильно обирати корисні продукти харчування, складати свій денний раціон і з відповідальністю ставитись до свого здоров’я.

CIMG1703

Заняття проводились в ігровій формі. Діти складали «піраміду харчування», вибирали з кошика тільки корисні продукти, помагали Незнайку вибрати тільки корисні продукти, «варили український борщ». Найактивніших діток нагородили подарунками від ТМ «Молокія».

CIMG1696

Організували пізнавальний захід Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з вчителями ТНВК №7.

Шановні батьки та вчителі, якщо Вас зацікавили такі заходи, просимо звертатись у Тернопільський центр фізичного здоров’я населення!

м.Тернопіль. вул.Стуса, 10. Тел.: 51-16-35

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер