images/stories/logosait_new.jpg

 

Kozak system їдуть до Тернополя

Одна з найпопулярніших українських команд в Європі,
KOZAK SYSTEM,  вперше оголошує всеукраїнський тур.


Цієї осені  KOZAK SYSTEM вирушають у всеукраїнський тур  під назвою Наш МАНІФЕСТ. Тур триватиме  протягом 2015-2016 років, музиканти планують відвідати якомога більше українських міст. Перша частина туру охопить 8 міст.

 
Що особливого відбуватиметься на концертах?
Наш МАНІФЕСТ – це масштабне рок шоу, де “Козаки” зіграють велику програму, складену із нових та старих пісень. Це насамперед українська  рок музика, яка має безліч відголосів -  ска, реггі,  етно,  фолк,  та якісна поезія. Кожен слухач тут знайде своє. Це потужна енергетика,  правдиві гостросоціальні  тексти за межею, та прості ліричні  про кохання.

Іван Леньо, вокаліст Kozak System: В цьому турі ми будемо грати пісні, які заставляють людей думати аналізувати. Нам би хотілось, щоб на українську сучасну музику дивились не як на шароварщину, диковинний продукт з елементами “етно”, а як на сучасну і модну музику, яка відрізняє нас від решти музикантів світу. 

Володимир Шерстюк, бас-гітарист Kozak System: Цей тур – промоція нашого альбому “Живи і Люби”, реліз якого відбувся навесні. Розпочнемо в Києві великим концертом в клубі Sentrum, де плануємо презентувати відеокліп, що розповідає про наше цікаве  закулісне життя. До того ж, ми запросили    друзів-музикантів  підтримати наші концерти і зіграти на початку шоу, на що вони радо погодились. У Києві гратимемо з гуртом Qarpa, а до Львову приїде команда з Польші Red Lips


Про гурт:


KOZAK SYSTEM – українська команда, що насьогодні, серед небагатьох, постійно представляє Україну на європейських музичних фестивалях та клубних майданчиках.  Цього року польські ЗМІ вже назвали KOZAK SYSTEM найвідомішою  командою  з України, а трек “Kochaj i Żyj”, записаний разом з польскою командою «Red Lips”  -  безумовним хітом, що  в  трійці кращих  польських пісень цього року.

У  червні 2015 KOZAK SYSTEM представляли Україну  на міжнародному  музичному фестивалі у Польщі “Oświęcim LIFE Festival”, де грали разом з UB40, Сhris De Burgh, Lemon та іншими  відомими музикантами зі всього світу. В серпні KOZAK SYSTEM  зіграли на чеському фестивалі TRUTNOFF, де стали хедлайнерами фестивалю разом із Prodigy, The Subways, Matisyahu.

Навесні музична формація KOZAK SYSTEM   презентувала  в Україні другий номерний альбом “Живи і Люби” великими концертами в Києві та Львові.

15 листопада, 19:00
KOZAK SYSTEM
Концерт в рамках туру Наш МАНІФЕСТ
ПК «Березіль»
Тернопіль, вул. Миру, 6
афіша Тернопіль

kozaksystem.com
facebook.com/kozaksystemband
vk.com/ksmusicband

Детальна інформація: Ольга  Черткова
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
+380677537207
www.topmediacom.com

Квитки в касах міст та на сайтах Parter.ua, Karabas.com

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер