images/stories/logosait_new.jpg

 

Виховуємо молоде покоління Олімпійців

19 та 22 жовтня у ТЗОШ №9 були проведені майстер-класи з виготовлення буклету “Твоя перша Олімпійська пам’ятка”, до яких були залучені учні 4-х та 3-х класів. Такі заходи заплановані для усіх учнів початкових класів з метою популяризації Олімпійського руху, здорового способу життя, ознайомлення із відомими спортсменами-українцями, які здобули Олімпійські нагороди.

На заході, під час розповіді, діти ознайомилися: з історією Олімпійського руху, від ігор Стародавньої Греції до сучасних Олімпійських ігор; з видами спорту, які увійшли до програми зимових та літніх ігор; Олімпійською символікою та здобутками наших українських спортсменів.

Без имени-1

Також учні виготовили закладку - “Олімпійське лелеченя” за технікою “витинанка”, розмальовували Олімпійські кільця та давали відповідь на запитання вікторини. Кожен учасник отримав у подарунок власноруч виготовленні буклети, свою першу Олімпійську пам’ятку.

Діти з цікавістю та захопленням здобули цінні знання, які у майбутньому можуть допомогти їм у досягненні власного «Олімпу».

Організатор Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення

Телефон для довідок 51 16 35

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер