images/stories/logosait_new.jpg

 

День відкритих дверей на КП “Тернопільелектротранс”

За ініціативи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості пройшов День відкритих дверей на виробництві у комунальному підприємстві “Тернопільелектротранс”.

Головний інженер КП Ростислав Кулина зазначив, що “Тернопільелектротранс” було засновано у 1975 році. 25 грудня цього ж року відбулось урочисте відкриття тролейбусного руху в Тернополі, відтак найекологічніший транспорт обласного центру у 2015 році святкує ювілей - 40 років.

2015-10-27-1

У своєму виступі він акцентував увагу на перспективах розвитку підприємства. «За останні три роки у рамках програми «Екологічний транспорт» у Тернополі оновлено 30% тролейбусного парку. У 2015-му плануємо закупити ще 8 тролейбусів, а також прокласти три нові тролейбусні лінії, щоб сполучити вул. Академіка Корольова - Академіка Сахарова - Романа Купчинського; вул. Протасевича - О. Довженка - Лесі Українки; вул. Бережанську – Лучаківського - С.Будного — Тролейбусну. У 2016 році 80% міста будуть охоплені тролейбусними лініями, а основним перевізником буде «Тернопільелектротранс», - зазначив Ростислав Кулина.

Під час заходу представник роботодавця презентував роботу свого підприємства, розповів про умови праці та її оплати, графік роботи, вимоги до працівників.

2015-10-27-2

Головний інженер КП також розповів про те, що ті, хто зацікавиться роботою в КП “Тернопільелектротранс”, за направленням центру зайнятості, можуть пройти навчання за професією водій тролейбуса, а також на виробництві здобути фах електрогазозварника, фрезерувальника, токаря, кухара, простажуватися на виробництві.

До речі, за спрямуванням Тернопільського міськрайонного центру зайнятості з початку 2015-го у комунальному підприємстві вже працевлаштовано 20 осіб з числа безробітних, зареєстрованих у пошуках роботи.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер