images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільських школярів залучають до Олімпійського руху

Україна візьме участь в Олімпіаді-2016. Підпис головного олімпійця країни - Сергія Бубки, засвідчує те, що національна команда братиме участь у найголовніших стартах чотириріччя. Наразі триває ліцензійний відбір на участь в Олімпіаді, який завершиться на початку літа наступного року. До речі, цьогоріч Національному Олімпійського Комітету виповнюється 25 років!

Поки Україна ретельно готується до участі у міжнародних спортивних іграх, майбутні олімпійці нашого міста активно підтримують командний дух разом із Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення.

SAM_4946

Спортивного азарту та правилам командної гри тернопільських спортсменів навчають на спеціалізованих майстер-класах. Такі заходи заплановані для усіх учнів початкових класів. Впродовж року фахівці центру фізичного здоров’я населення провели для молодих спортсменів десятки різноманітних майстер-класів та тематичних заходів. У жовтні - листопаді 2015 року виховували молоде покоління олімпійців на майстер-класі для дітей «Твоя перша Олімпійська пам’ятка», що відбувся на універсальних спортивних майданчиках по вул. Вербицького та Старий Ринок, а також серед учнів 3-х та 4-х класів ЗОШ №9.

Під час заходу учасники ознайомились з усіма видами спорту, проявляли свої знання під час вікторини, виготовляли закладку «Олімпійське Лелеченя» та отримали на згадку власноруч виготовлений свій перший «Олімпійський путівник». Діти з цікавістю та захопленням здобули цінні знання, які у майбутньому можуть допомогти їм у досягненні власного «Олімпу». А поки діти вивчають ази спортивних ігор, наші співвітчизники долають нові вершини.

+IMAG0791

За роки Незалежності українськими атлетами на Олімпійських іграх завойовано:

Ліллехаммер-1994 – 1 золоту та 1 бронзову нагороди;

Атланта-1996 – 9 золотих, 2 срібні та 12 бронзових нагород;

Нагано-1998 – 1 срібну нагороду;

Сідней-2000 – 3 золоті, 10 срібних та 10 бронзових нагород;

Солт-Лейк-Сіті – 2002 - нагород не здобуто;

Афіни-2004 – 8 золотих, 5 срібних та 9 бронзових нагород;

Турин-2006 – 2 бронзові нагороди;

Пекін-2008 - 7 золотих, 5 срібних та 15 бронзових нагород;

Ванкувер-2010 – нагород не здобуто;

Лондон-2012 - 6 золотих, 5 срібних та 9 бронзових нагород

Сочі-2014 – 1 золоту та 1 бронзову нагороди.

Віримо, що незабаром тернопільські спортсмени прославлятимуть наш край на Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

Фахівці центру фізичного здоров’я населення закликають педагогів залучати учнів шкіл до запланованих заходів.

Шановні вчителі! Якщо Вас цікавить проведення такого заходу, звертайтесь в Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення за телефоном 51-16-35 і «Олімпійський путівник» завітає і до ваших учнів!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер