images/stories/logosait_new.jpg

 

Визначили переможців змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

25  листопада у  Тернопільській Класичній гімназії Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення разом із педагогічним колективом школи  провели змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Ці змагання є  цікавими і захоплюючими, оскільки поєднали в собі спорт, розваги, і здорову конкуренцію. Свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому на першому плані – як спортивна основа, так і пропаганда сімейних цінностей.

SAM_5340

Свято розпочалося з виступу директора школи Тригуби Віктора Констянтиновича, який побажав:  “Успіху та перемог, нехай переможуть найсильніші”.

Сім’ї взяли участь у спортивних естафетах та вікторині, вони показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, взявши участь у веселому святі За підсумками змагань

І місце - сім’я Уніят;

ІІ місце - сім’я  Тимчук;

ІІІ місце - сім’я Лучка;

IV місце  - сім’я Марак;

SAM_5361

Переможців відзначили грамотами Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення, володарів першого місця нагородили подарунком від партнера ТМ «Ласунка», другого місця – від ПП «Колумбус», третього – від видавництва «Підручники та посібники».

Переможці змагань представлятимуть свою школу  на міських змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я», що будуть проводитися протягом березня 2016 р.

Наступне свято здоров’я для батьків, які люблять своїх дітей і для дітей, які вірять у своїх батьків, відбудеться 8 грудня у спортивній залі Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27.

Запрошуємо сім’ї взяти участь у змаганнях!


Телефон для отримання інформації:  51 16 35


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер