images/stories/logosait_new.jpg

 

Як ставляться тернопільські водії до нової системи штрафів?

В Україні набув чинності закон про національну поліцію та почала діяти нова система штрафів. Щороку кожен водій матиме 150 балів. Штрафи стягуватимуть в разі, якщо власник авто витратить річний ліміт або у випадку серйозного порушення. При чому фіксувати це мають камери відеоспостереження. За кожне несуттєве порушення: неправильне паркування, перевищення швидкості і т. п. щоразу зніматимуть по 50 балів. Чи всі тернополяни погоджуються з цією думкою. Чи дійсно це допоможе зменшити порушення дізнавались журналісти «Моя газета».

Петро, 60 років
Я за кермом вже не один рік, бачив різних водіїв, і різні ситуації, але скажу, що цей закон потрібен нашому місту, адже звісно, хочеться щоб на дорогах був порядок, і всі дотримувались правил дорожнього руху, тому мені видається, що з цим буде законом покращення.
Петро, 60 років

Олексій, 30 років
Я думаю, що потрібно спершу цей закон привести у дію, щоб водії краще могли розібратись в цій системі, звичайно, спочатку вона буде незвична але з часом, якщо вона набуде дієвості то на дорогах стане спокійніше.
Олексій, 30 років

Андрій 36 років
На мою думку, цей закон має і позитивні сторони: це те, що влада прагне змін до кращого і цим самим встановлює нову систему штрафів. Тому я не проти, а тільки за покращення нашого міста.
Андрій 36 років

Тарас, 19 років
На мою думку, цих 150 балів можна виїздити за один день, тому я невпевнений в корисності цього закону.
тарас 19 років

Олеся, 21 рік
Я водій з невеликим стажем, але схвалюю новий закон за системою нарахування платежів, адже він необхідний через те, що наше місто справді потребує змін.
Олеся, 21 рік

Микола 38, років
Так я погоджуюсь, тому що мої знайомі зі Львова на власному досвіді зрозуміли , закон - справді дієвий, тому я тільки за.
Микола 38, років

Ольга, 28 років
З цими 150 балами стане безпечніше на дорогах, зменшаться кількість штрафів та порушень зменшиться, поки що я згідна з новим законом і новою поліцією, а далі час покаже.
Ольга, 28 років

Анатолій, 24 роки
За свій досвід водія я не порушував правила жодногу разу, тим більше моя робота не дає мені такого права, тому почувши про цей закон вирішив, що так буде краще для всіх водіїв.
Анатолій, 24 років

Ігор, 60 років
Пора поступово звикати до цивілізованих правил. А правила відтепер будуть такі: порушив - плати. Не хочеш платити - до суду. І всерівно заплати. Не хочеш платити - їдь тихо і не порушуй ПДР, бо від цього може залежати чиєсь життя.
Ігор, 60 років

Олексій, 62 роки
Я вперше чую про такі правила, тому зацікавлений в них, і хотів би, щоб вони справді допомагали водіям не порушувати правил дорожнього руху.
Олексій, 62 роки

Спілкувалась Вероніка Купчик

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер