images/stories/logosait_new.jpg

 

День відкритих дверей в "Карамельці"

За ініціативи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості у магазині приватного підприємця Едуарда Стецького ”Карамелька”, що у м. Тернополі для безробітних тернополян було організовано День відкритих дверей, під час якого учасникам розповіли про діяльність мережі згаданих магазинів, ознайомили з професією продавець продовольчих товарів, поінформували про можливості працевлаштування.

«Багато справ на землі важливих і потрібних людям. Одна з них – торгова. Продавець – це кваліфікований консультант покупця, його добрий порадник. Нинішній працівник торгівлі – це ініціативна, самостійна в прийнятті рішень особистість, яка відзначається оперативністю, творчим підходом до вирішення всіх питань, пов’язаних із продажем товару та збільшенням товарообігу, - зазначила керуюча магазином Оксана Шкільська. - Для успішного виконання роботи продавець повинен мати добре розвинені комунікативні якості, уміти легко вступати в контакт, виявляти побажання покупця, дохідливо пояснювати. Необхідні висока емоційна стійкість, працездатність, оперативність, добре розвинена пам’ять, тактильна та зорова чутливість, уява, високий ступінь розподілу і переключення уваги, витримка, навіть, артистичність».

Карамелька 1

Керуюча магазином наголосила на тому, що при працевлаштуванні надається перевага тим людям, яким подобається дана професія, комунікабельним, працьовитим та чесним.

Відвідувачі закладу дізналися про основний асортимент товарів, послуги з виготовлення карамельних виробів на замовлення, особливості роботи, режим та оплату праці.

У результаті проведеного заходу 5 осіб зацікавилися можливістю праці у магазині солодощів та залишили своє резюме для вирішення питання подальшого працевлаштування.


Відділ активної підтримки безробітних ТМРЦЗ

Інна Лісовська

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер