images/stories/logosait_new.jpg

 

Говорили про енергозберігаючі технології

У Центрі підтримки підприємницьких ініціатив, що діє у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар «Як розпочати свій бізнес?» за участю представника громадської організації «Зелений простір», координатора житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» Андрія Мартишко, який пояснив актуальність питань енергоефективності, розповів про використання альтернативних джерел енергії, розвиток підприємництва у цьому напрямку.

бізнес

«Аби у квартирі було тепло і водночас приходили менші рахунки, кожен власник повинен дбати не тільки про власне житло, а й про під’їзд, дах, сходову клітку. Тому, в першу чергу, потрібно створювати ОСББ, адже саме споживачі повинні брати керування будинком в свої руки; встановлювати теплові пункти та системи обліку усіх енергоносіїв, – наголосив Андрій Мартишко. - Сьогодні впровадження заходів з енергоефективності створює попит на відповідні товари та послуги. Відтак, на ринку праці актуальними стають енергоаудитори, будівельники, виробники ізоляцій та будівельних матеріалів».

У заході взяли участь 9 осіб з числа безробітних, а також були присутні інші особи, зацікавлені у даній інформації.

До речі, з початку 2015 року за сприянням Тернопільського міськрайонного центру зайнятості власну справу започаткували 62 особи.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер