images/stories/logosait_new.jpg

 

Хто вимкнув світло в кінці кримського тунелю?

Як відомо, через підрив у Херсонській області опор ліній електропередачі 20 і 21 листопада припинена подача електроенергії з території України до Криму. Анексований півострів поринув у темряву. Ватажок окупаційного режиму в Криму Сергій Аксьонов не виключив, що такий стан на захопленій ним з подільниками території може затягнутися на місяць: «Ми вважаємо, що необхідно готуватися до гіршого варіанту, що цей період (відсутності електрики) триватиме до моменту, поки буде прокладена перша лінія енергомосту через Керченську протоку, тобто 22 грудня».

При цьому Аксьонов пояснив причини надзвичайної ситуації в Криму: «Виходячи з нинішньої ситуації в Україні, яка склалася кілька місяців тому через кримчан, які беруть участь там у блокаді, яких там небагато, але тим не менш, які намагаються створити в Криму певну деструктивну ситуацію, ми вважаємо, що необхідно готуватися до гіршого варіанту... Ми повинні, на жаль, донести до наших громадян, що цей період затягнеться».

Представники російського сегменту Інтернету відреагували на надзвичайну ситуацію в Криму прогнозовано. Ті, хто голосно кричав «Крим - наш!», знову згадали про хунту, що піддала нелюдським тортурам майже два мільйони жителів півострова:

«Перед нами одна из форм терроризма. Отсутствие электроэнергии в ряде случаев, кстати, может и убить».

«Россия просто обязана применить в данном случае весь комплекс правовых и экономических мер по противодействию терроризму, направленному против Крыма».

З ними сперечаються росіяни, які, судячи з усього, не є свідками 90-відсоткового рейтингу підтримки Путіна:

«Когда Москва уничтожала электроопоры в Донбассе, никто морали не читал, никого тогда не интересовало, будут ли умирать украинцы в больницах»

«Вижу комменты возмущающихся отключением электричества Крыму. Да после того, что мы сделали в Донбассе и сколько сбили самолетов, – это еще акт гуманизма. Или мы и дальше будем делать вид, что русских спецназовцев в Украине нет?»

Втім, розуміючи, що конструктивна дискусія з фанатиками, по суті, не продуктивна, багато коментаторів намагаються донести сенс за допомогою іронії:

«Для помощи крымчанам было решено отправить из Москвы борт МЧС с георгиевскими лентами. Должно помочь».

«Украина предложила альтернативное подключение крымнашистам».

«Электричество для Крыма потерялось в опорах керченского моста».

«Тоннель в Крым не построили, а свет в конце тоннеля уже выключили».

«Самое страшное в электроблокаде – это черные экраны телевизоров крымчан. Неделя теледиеты – и у многих могут открыться глаза».

«Ученье – свет, а неученье – Крым».

«Уходя, гасите Крым».

«Кратко про Крым: отжав квартиру, меняй замки».

«Крым вернулся в Россию. И в 18-й век – до изобретения электричества».

«Минусы отключения света: нельзя разглядеть величие России. Плюсы отключения света: зато не видны камни с неба».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер