images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські Лицарі духу

Сьогодні, може, як ніколи наша держава потребує професійної армії, для захисту нашої цілісності та незалежності. Маємо шанувати наших захисників, що в нелегких умовах оберігають наш мир та спокій.

Напередодні Дня Збройних Сил України, 5 грудня, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я  населення  спільно з управлінням у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міської ради організували для військовослужбовців фізкультурно-потріотичне свято “Лицарі духу». Захід відбувся у спортивній залі 44-ої окремої артилерійської бригади.

+IMG_0747

Почався захід з хвилини мовчання, в пам’ять усіх полеглих за волю, незалежність та соборність нашої держави.

Привітали військовослужбовців з їх професійним святом заступник начальника управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міської ради  Заверуха Ольга Петрівна та тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини полковник Козловець Валентин Вікторович, які побажали високого професіоналізму, сили, мужності, незламної волі, надійного родинного тилу, козацького здоров’я, миру на всій українській землі.

+IMG_0654

«Сьогодні ми зібралися на фізкультурно-спортивне свято, присвячене  Дню Збройних Сил України, щоб позмагатися у силі, спритності і просто відпочити. Хотілось би, щоб військові зустрічались не на полях бою, а на футбольних, баскетбольних полях та в спортзалах...», - побажав заступник голови Тернопільської обласної федерації футболу Мамус Олег Дмитрович та передав футбольні м`ячі для військової частини.

+IMG_0723

Наших захисників порадували показовим виступом юні козаки і козачки з Тернопільського осередку бойового гопака. Приємним подарунком для військових стали вітальні листівки з нагоди Дня Збройних Сил України, виготовлені учнями ЗОШ № 18.

+IMG_0549

Віськові змагались у різних видах спорту.

У змаганнях з футболу взяло участь 7 команд:

  • Військова частина
  • Військові капелани
  • Національна гвардія України
  • Реєстрове козацтво
  • Квартирно-експлуатаційний відділ м. Тернополя
  • Обласний військовий комісаріат
  • ВСП

Команди були розділені по групах. Потім переможці груп змагались у фіналі за 1 місце. Команди, які зайняли 2 місця у групах боролись за 3 місце.

У підсумку: 1місце зайняла команда Національної гвардії України, 2 місце – команда військових капеланів, 3 місце – команда КЕВ.

+IMG_0758

У змаганнях з дартсу прийняло участь 8 жінок. 1-е місце здобула Боднарюк Антоніна, 2-е місце – Константінова Катерина, 3-е місце – Луцька Світлана.

У змаганнях по згинанню і  розгинанню рук в упорі лежачи переможцем став Хомяк Володимир (70 разів), друге місце здобув – Антонюк Богдан (48разів), а третє місце посіли Заяць Станіслав та Коваль Ростислав (45 разів).

У підніманні гирі вагою 24 кг правою та лівою рукою перемогу здобув Галасун Сергій. В сумі підняв 52 рази. Друге місце з результатом 47 разів посів Пупишев Андрій, а третє – Турчин Ігор (26 підйомів).

У змаганнях з армспорту 1 місце здобув Галасюк Сергій, 2 місце - Турчин Ігор, 3 місце - Базарко Ігор.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами та подарунками від партнерів ПАТ «ТерА» і ПП «Колумбус».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер