images/stories/logosait_new.jpg

 

Зловмисника, який посеред ночі навідався до кафе, затримали «на гарячому»

Житель одного з сіл Тернопільського району, у пошуках спиртного, посеред ночі проник до зачиненого кафе, де і був затриманий групою реагування Управління поліції охорони в Тернопільській області.

Після закриття закладу харчування, 53-річний непрацюючий, неодноразово судимий житель Тернопільщини, за допомогою ножа зламав металопластикове вікно та проник до приміщення кафе.

Зловмисник не розраховував, що заклад обладнаний сигналізацією. Після його проникнення спрацювали датчики руху з торгівельного залу кафе. Сигнал «тривога» миттєво надійшов на головний пункт централізованого спостереження центру технічної охорони Управління поліції охорони.

Група реагування УПО Тернопільської області прибула до вказаного об’єкту за лічені хвилини. Блокувавши об’єкт, поліцейські охорони здійснили його обстеження. Зрозумівши, що в приміщенні знаходиться непроханий гість - було викликано власника для відімкнення об’єкту та проведення огляду приміщення.

Зловмисник ховався за барною стійкою, де встиг випити чарку оковитої. Горе-крадій заперечував свою вину, мовляв: «За сто грам ніхто мене не посадить».

Тепер йому нічого іншого не залишається, як жалкувати про скоєне і готуватися до чергової судимості. Наразі триває досудове розслідування.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер