images/stories/logosait_new.jpg

 

Любителя кави та шоколаду затримали працівники поліції охорони

Кава і до кави – саме такий набір продуктів вирішив поцупити тернополянин, але на заваді крадіжки стали працівники поліції охорони.

Близько шостої години вечора група реагування Управління поліції охорони в Тернопільській області отримала повідомлення від чергового пульту централізованого спостереження про спрацювання тривожної сигналізації в одному з магазинів міста, який перебуває під охороною.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що тривожною кнопкою скористався продавець магазину, який помітив протиправні наміри відвідувача магазину. А молодик, у свою чергу, очікував залишитись непоміченим, скориставшись зайнятістю продавця на касі. Проте, спроба безоплатно поласувати солодким була припинена поліцейськими охорони.

Даного 21-річного юнака було затримано. При поверхневому огляді у невідомого виявлено двадцять три плитки шоколаду та пачку заварної кави.

Наразі, відносно затриманого відкрито кримінальне провадження по ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України - крадіжка. Молодому чоловіку загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі строком до трьох років.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер