images/stories/logosait_new.jpg

 

Як тернополяни святкуватимуть новорічні свята

Новий рік — свято, яке відзначають багато народів відповідно до прийнятого календаря. Свято наступає в момент переходу останнього дня року в перший день наступного. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно–національних традиційних і релігійних переконаннях. Традиційно у кожній родині прикрашають ялинку, накривають стіл і чекають подарунків від діда Мороза. Дехто святкує вдома, працелюби відзначатимуть свято на роботі, а у любителів пригод – свої маршрути. Які плани у наших тернополян дізнавались журналісти Моя газета.

Анастасія, 18 років, студентка
Я планую святкувати Новий рік разом з друзями вдома, в нас буде костюмована вечірка, тому настрій буде забезпечений.

Анастасія, 18 років студентка

Діана, 17 років, студентка
Цей Новий рік я хотіла б зустріти разом зі своїми батьками, які зараз знаходяться за кордоном. Тому, швидше за все, я поїду до них, бо вважаю, цю дату сімейним святом.

діана 17 років

Михайло, 73 роки, пенсіонер
За своє життя я святкував Новий рік в найрізноманітніших місцях, і тому переконався, що найкраще місце – це рідний дім і близькі люди поруч.

Михайло, 73 роки пенсіонер

Олександр, 19 років, студент
Я зі своєю компанією друзів хочемо відсвяткувати 2016-й у засніжених Карпатах. Там хороша атмосфера і приємні люди, а ще надзвичайно красива природа.

Олександр, 19 років студент

Ольга, 54 роки, вчителька
Я чекаю це свято тому, що з’являється ще одна можливість зібрати рідних і дорогих мені людей за одним святковим столом, тому надіюся цей Новий рік принесе затишок у кожен дім і мир нашій країні.

Ольга, 54 роки вчителька

Оксана, 21 рік, продавець-консультант
Зрозуміло, що зустрічати прихід Нового року потрібно з хорошим настроєм, але зараз не той час для гучного святкування, коли ми - в теплих домівках, а наші солдати тим часом обороняють спокій країни.

Оксана, 21 років продавець- консультант

Тарас, 19 років, і Назар, 18 років, студенти
Новорічну ніч проведемо вдома з сім’ями, а потім, звісно, святкування з друзями у великій компанії та затишному місці.

Тарас, 19 років і Назар, 18 років

Роман, 22 роки, бармен
Скоріш за все, зустрічатиму 2016 рік у гуртожитку зі своїми одногрупниками, в нас буде своя атмосфера. Наступний рік - вогняної червоної мавпи, тому чоловіки будуть в строгих костюмах, а дівчата - у вечірніх сукнях червоних кольорів.

Роман, 22 років бармен

Юлія, 20 років, студентка
Для мене цей Новий рік не буде гучним. Планую тихий, сімейний вечір зі своїми близькими та коханою людиною.

Юля, 20 років студентка

Олександр, 24 роки, охоронець
Я керуюся думкою наших предків: «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш», тому скуштувавши салат олів’є та смакуючи шампанським, поїдемо святкувати до ялинки, де будемо вітати один одного. Тоді гарний настрій гарантований!

Олександр, 24 роки охоронець


Підготувала Купчик Вероніка

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер