images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополян чекає завершення опалювального сезону

Місцева влада планує вже найближчим часом відключити у місті теплопостачання. Пояснюють це тим, що температура повітря підвищується і завершити опалювальний сезон вже доречно.

Міський голова Сергій Надал повідомив, що мешканці міста самі пропонують вимкнути теплопостачання і тим самим зекономити кошти в бюджеті та власних гаманцях, оскільки нагальної потреби опалювати немає.

Тернополян чекає завершення опалювального сезону

Також чиновник додав, що у звʼязку з потеплінням у приміщеннях на сьогодні достатня температура. Тому, зараз будуть спостерігати за змінами погоди. Якщо протягом 3 днів середньодобова температура буде не менше +8˚С то продовжувати постачати тепло немає сенсу. Відключення розпочнуть з житлових будинків та інших установ.

Для кінцевого вирішення цієї проблеми місцева влада чекає відповіді з дитячих садків, шкіл та інших навчальних закладів. У випадку згоди завершення постачання тепла у цих приміщеннях місцева влада готова припинити теплопостачання найближчим часом. Тому, тернополяни можуть готуватися до теплої весни та чудової погоди вже зараз.

Олена Сабатюк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер