images/stories/logosait_new.jpg

 

Вакантні посади та вільні робочі місця

Станом на 01 квітня 2016 року 268 підприємств міста подали інформацію до Тернопільського міськрайонного центру зайнятості про наявність 656 вільних робочих місць та вакантних посад ( на 01.04.2015 р. – 945 вакансій), у тому числі потреба для заміщення на посади службовців – 192 місця, для працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями – 24 місця.

Всього за січень – березень 2016 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав від 707 підприємств міста інформацію про наявність 3262 вільних робочих місць та вакантних посад. Для покращення ситуації на ринку праці та розширення спектру послуг, що надається службою зайнятості роботодавцям, за січень – березень 2016 року проведені 18 тематичних семінарів з роботодавцями по вирішенню актуальних питань, а також 6 міні-ярмарків вакансій щодо сприяння роботодавцю в укомплектуванні заявлених вакансій, в яких взяли участь 105 осіб, 1 презентація роботодавця, 1 профорієнтаційний масовий захід «День відкритих дверей на виробництві» з ТзОВ «Тервікнопласт» - 10 чол.

У складних умовах формування ринку праці служба зайнятості працює достатньо злагоджено. Відпрацьовано систему прийняття і виконання управлінських рішень, чітку систему звітності та особистої відповідальності працівників, що забезпечує адресний підхід до кожного, хто звертається в центр зайнятості.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер