images/stories/logosait_new.jpg

 

Господині Тернополя за найсмачніше печиво можуть отримати подарунки

Фестиваль «Галицька дефіляда» запрошує усіх господинь прийняти участь у конкурсі на «Найсмачніше солодке печиво імені Дарії Цвек». Кожному, хто зголоситься прийняти участь у конкурсі, організатори гарантовано повернуть по 100 гривень, а серед переможців розподілять грошовий приз у розмірі 1000 гривень.

«Цього року ми вперше на фестивалі «Галицька дефіляда» організовуємо кулінарний конкурс імені Дарії Цвек, адже саме відома у багатьох країнах кулінарка народилася на Тернопільщині. Таким чином ми вшановуємо її досягнення та показуємо усім, що наша область багата кулінарними талантами, які здобули міжнародне визнання», - розповідає один із організаторів фестивалю «Галицька дефіляда» Ігор Мамус.

Умови участі у конкурсі для господинь дуже прості.

* Необхідно зареєструватися через інтернет (https://docs.google.com/forms/d/1JmrHUeI2AZzzzwk2oZiev-Xfe5U0KYtisSKgPi-zi_8/viewform ) або за номером телефону +380967204069, +380938804032 до початку фестивалю (до 16 червня включно)

* Принести 19 червня о 14.00 год. на фестиваль «Галицька дефіляда» не менше 1 кілограма спеченого власноруч солодкого печива.

* Отримати гарантовано 100 гривень та грамоту учасника фесивалю.

* За рішенням кондитерів будуть визначені переможці, які розподілять між собою приз у розмірі 1000 гривень.

У своєму рішенні журі також буде звертати увагу на презентацію приготовленого печива, його смак. Усе печиво, яке принесуть тернополяни, після оголошення рішення журі буде роздане гостям фестивалю.

Деталі шукайте на сторінках фестивалю «Галицька дефіляда» у соціальних мережах.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер